Σφύριγμα τζάμπολ … στο Ε.Κ.Κ.Ν. Αυλώνα

Σφύριγμα τζάμπολ  στο Ε.Κ.Κ.Ν. ΑυλώναΤην Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε αγώνας καλαθοσφαίρισης 4Χ4 ανάμεσα στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου του Ε.Κ.Κ.Ν. Αυλώνα και τα στελέχη του νεανικού έργου των ενοριών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Διοργανώθηκε από το τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Καταστήματος σε συνεργασία με το Δημοτικό σχολείο, το οποίο ευχαριστούμε θερμά. Προπονήτρια της ομάδας μας ήταν η Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κυρία Μαρία Χαρμπή και Διαιτητής του αγώνα ο κύριος Νικόλαος Μπουρνουσούζης.

Ο αγώνας ήταν φιλικός, χωρίς διαγωνιστικό χαρακτήρα, καθώς εστίαζε κυρίως στη χαρά του παιχνιδιού και στη συνύπαρξη νέων ανθρώπων μεταξύ τους. Πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της υποστηρικτικής ποιμαντικής δράσης του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο Ε.Κ.Κ.Ν. Αυλώνα, καθώς και προηγούμενης σχετικής διοργάνωσης κατά το σχολικό έτος 2017-2018. Στο τέλος του απονεμήθηκαν αναμνηστικά συμμετοχής ενώ επίσης μοιράστηκαν αναψυκτικά, μπισκότα και σοκολάτες από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Συμεών Βενετσιάνο για αυτή την εμπειρία, καθώς και τη Γραμματέα του Ιδρύματος κυρία Μαρία Φούρλα για όλη τη βοήθεια στη διοργάνωση. Ευχαριστούμε επίσης όλα τα στελέχη του νεανικού έργου των ενοριών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών που έπαιξαν μαζί μας με τόσο ενθουσιασμό και αγάπη, τον Διαιτητή του αγώνα και όλους τους παρευρισκόμενους Ιερείς.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε η συνεργασία μας να συνεχιστεί!

 

?>