ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απονομή επαίνων στους μαθητές του ΕΚΚΝ Αυλώνα στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2016

 

DSC 9744001 sm 

 Δείτε περισσότερα Εδώ

 

Πραγματοποιήθηκε στις 8-9-2016 τιμητική εκδήλωση στο σχολείο του ΕΚΚΝΑ στους τέσσερις (4) μαθητές που εισήχθησαν στα ΑΤΕΙ της χώρας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο κ. Ι. Λαμπράκης, Προϊστάμενος της Δ/νσης Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο κ. Π. Δουλάμης, Διευθυντής Γραφείου Συντονισμού Κ. Κράτησης, η κα Αναγνωστάκη, σύμβουλος του Γραφείου του Γενικού Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, ο κ. Γ. Μακρής, Διευθυντής του Κ.Κ. Γυναικών Ελεώνα Θήβας, συνοδευόμενος από τους κοινωνικούς λειτουργούς, την ψυχολόγο και τους DSC 9748001 smκαθηγητές του ΣΔΕ του καταστήματός του, καθώς βέβαια και η Διευθύντρια, ο Αρχιφύλακας οι κοινωνικοί λειτουργοί, οι ψυχολόγοι, ο Διευθυντής του δημοτικού σχολείου κ. Νικόλαος Αρμένης, μαζί με τους δασκάλους και ο Λυκειάρχης κ. Πέτρος Δαμιανός με τους καθηγητές του ΕΚΚΝΑ.

Η εκδήλωση καλύφθηκε από δημοσιογράφους τόσο από το χώρο των εφημερίδων όσο και των καναλιών.

Η απονομή συνοδευόταν και με χρηματικά έπαθλα των 500,000 ευρώ. Επίσης μαζί με του τέσσερις επιτυχόντες του ΕΚΚΝΑ απονεμήθηκε έπαινος και στην επιτυχούσα μαθήτρια του Κ.Κ.Γ.Ε. Θήβας, η οποία εισήχθη σε ΑΤΕΙ της χώρας.

Σύσσωμοι, έδωσαν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και ακολούθησε μια μικρή μουσική παρουσίαση από την ομάδα των μαθητών που παρακολουθούν το καλοκαιρινό σχολείο. Οι εκπρόσωποι που Υπουργείου Δικαιοσύνης, συνομίλησαν αρκετή ώρα με τους μαθητές, σχετικά με τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς συζητήθηκε και το θέμα της χορήγησης των εκπαιδευτικών αδειών.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις συνεντεύξεις των επιτυχόντων.

 

?>