Τελετή Λήξης σχολικού έτους 2015-2016

DSC 1023 s Δείτε περισσότερες φωτογραφίες Εδώ

Την Τετάρτη 29/06/2014 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή λήξης του Γυμνασίου-Λυκείου που λειτουργεί στο Ε.Κ.Κ.Ν. Αυλώνα, για το σχολικό έτος 2015-2016, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ε.Κ.Κ.Ν.Α. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από πολλούς φορείς, καθώς και συνεργάτες, φίλοι και υποστηρικτές του σχολείου. Τέλος δεν έλλειψε η παρουσία των γονέων των μαθητών μας.

Το πρώτο μέρος της τελετής άρχισε με την παρουσίαση (16) προαιρετικών προγραμμάτων (Πολιτιστικά-Αγωγής Υγείας-Περ/ντικά κ.λ.π.). Ακολούθησε η παρουσίαση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS, με τίτλο «Επιμόρφωση προσωπικού σχολικής μονάδας ΔΕ που λειτουργεί σε Κατάστημα Κράτησης Νέων». Συμμετείχαν δεκατρείς εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, όπου παρακολούθησαν εκπαιδευτικές δραστηριότητες επιτόπιας εργασία σε σχολεία φυλακών της Ευρώπης και εξειδικευμένη εκπαίδευση που αφορά τη δυσλεξία στην εκπαίδευση στις φυλακές. Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι σημαντικότερες επισκέψεις και δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο. Έπειτα, πήραμε μία μουσική ανάσα από την μουσική ομάδα μαθητών.

Το δεύτερο μέρος της τελετής ήταν αφιερωμένη στην απονομή βραβείων του Ιδρύματος Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και Βραβείων στη μνήμη του Πατέρα Μάρκου Μανώλη προς τους μαθητές, με βάση την επίδοσή τους, τη συνολική παρουσία τους και τη συμπεριφορά τους. Έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς από την χορευτική ομάδα του σχολείου.

Το τρίτο και τελευταίο μέρος της τελετής περιείχε την επίσκεψη στο σχολείο και περιήγηση στις αίθουσες. Οι μαθητές έκθεσαν τα έργα που υλοποίησαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

?>