Ευχές

Eyxes EKKNA 2014 s

 

Ευχαριστήριο σε χορηγούς

 

Ευχαριστούμε θερμά τις εκδόσεις ΕΝΔΟΝ ΓΝΩΣΙΣ για τη δωρεά σε σελιδοδείκτες-ημερολόγια 2019 προς χρήση των κρατουμένων και των υπαλλήλων του Ε.Κ.Κ.Ν.Α..

 

Εκ της Διευθύνσεως

 

Ευχαριστήριο σε χορηγούς

 

Ευχαριστούμε θερμά την χορωδία των Κ.Α.Π.Η. Δήμου Κορυδαλλού για την εκδήλωση με κάλαντα και τραγούδια στο Ε.Κ.Κ.Ν.Α., καθώς και για τη δωρεά σε είδη ατομικής υγιεινής, σνακς κλπ με αφορμή τα Χριστούγεννα.

 

Εκ της Διευθύνσεως

 

Ευχαριστήριο σε χορηγούς

 

Ευχαριστούμε θερμά τον π. Αντώνιο Μπεζαΐτη και τους νέους από την Ενοριακή Νεανική Εστία του Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Γκύζη για την δωρεά ενδυμάτων και εσωρούχων στο Ε.Κ.Κ.Ν.Α. την 18.12.2018.

 

Εκ της Διευθύνσεως

 

Ευχαριστήριο σε χορηγούς

 

Ευχαριστούμε θερμά την ΚΤΥΠ Α.Ε. για την προμήθεια ηλεκτρικών συσκευών στο Ε.Κ.Κ.Ν.Α.: 3 στεγνωτήρια ρούχων, 3 πλυντήρια ρούχων, 5 καταψύκτες, 40 μικρά ψυγεία, 10 φουρνάκια, για χρήση από κρατουμένους.

 

Εκ της Διευθύνσεως

 

Ευχαριστήριο σε χορηγούς

D.Drymoussis D.Drymoussis2

 

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Diane Drymoussis για την προσφορά σε όλους τους κρατουμένους του Ε.Κ.Κ.Ν.Α. την 17.12.2018 μίας τσάντας με είδη δώρου για τα Χριστούγεννα (τηλεκάρτα, σοκοφρέτα, μπάρα mars, σοκολάτα noisetta, μουστοκούλουρο). Επίσης για τη δωρεά χρημάτων με τα οποία αγοράστηκαν θερμαντικά σώματα για κελιά όπου υπήρχε ανάγκη. Η δωρεά έγινε εφικτή με τη συνδρομή προσώπων και φορέων που η κ. Drymoussis έχει κινητοποιήσει να νοιάζονται για τους νέους που εξυπηρετούμε: Newcomers, super market Σκλαβενίτης (κ. Γκουλής) και ΤΟΡ Ζαχαροπλαστική (κ.Δημοπούλου). Η παρουσία της κ. Drymoussis επί σειρά ετών κοντά μας και η συνεχής της στήριξη στο έργο που επιτελείται την έχει καταστήσει πολύ σημαντικό μέλος της «οικογένειας» του Ε.Κ.Κ.Ν.Α.

 

Εκ της Διευθύνσεως

 

Ευχαριστήριο σε χορηγούς

 

Ευχαριστούμε θερμά την Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Μελών και Φίλων της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών για τη δωρεά χρήσιμων ειδών, κυρίως ένδυσης, στο Ε.Κ.Κ.Ν.Α. την 16.12.2018. Επίσης για τα βιβλία που έφεραν εκ μέρους της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, την οποία επίσης ευχαριστούμε θερμά.

 

Εκ της Διευθύνσεως

 

Ευχαριστήριο σε χορηγούς

 

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Ηλιάνα Νταλάσου και τους οικείους της, για τη δωρεά σε χρήματα καθώς και για τα χρήσιμα είδη που πρόσφερε άλλη μία φορά στο Ε.Κ.Κ.Ν.Α. την 14.12.2018.

 

Εκ της Διευθύνσεως

 

Ευχαριστήριο σε χορηγούς

 

Ευχαριστούμε θερμά τους συγγραφείς

- Ιωάννη Τούμπα, για το βιβλίο του «για το τίποτα»
 

- Δημήτριο (Τίμη) Γεωργιάδη για το βιβλίο του «Κομπλιμάν»

- Αθανάσιο Κατίγκα για το βιβλίο του «Τα δάκρυα της μετανοίας»

 

Εκ της Διευθύνσεως

 

Ευχαριστήριο σε χορηγούς

 

Ευχαριστούμε θερμά την Ενοριακή Δράση Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Διονύσου- Ομάδα πατρός Μάρκου, για την προσφορά σε όλους τους κρατουμένους του Ε.Κ.Κ.Ν.Α. την 12.12.2018 μίας τσάντας-δώρου με χρήσιμα είδη (πετσέτα προσώπου, κάλτσες, εσώρουχο, ξυραφάκια, χαρτομάντιλα, γκοφρέτα, χαρτί υγείας).

 

Εκ της Διευθύνσεως

 

Ευχαριστήριο σε χορηγούς

 

Ευχαριστούμε θερμά την Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά, για τον αγώνα ποδοσφαίρου στο Ε.Κ.Κ.Ν.Α. την 05.12.2018 και για τα αθλητικά είδη που πρόσφεραν στους συμμετέχοντες νέους (22 ποδοσφαιρικές εμφανίσεις, δέκα μπάλες).

 

Εκ της Διευθύνσεως

 

Ευχαριστήριο σε χορηγούς

 

Ευχαριστούμε θερμά την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθήνας- Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας, για τον αγώνα μπάσκετ στο Ε.Κ.Κ.Ν.Α. την 04.12.2018 και για τα μπισκότα-σοκολάτες-χυμούς φρούτων που πρόσφεραν στους συμμετέχοντες νέους.

 

Εκ της Διευθύνσεως

 

Ευχαριστήριο σε χορηγούς

 

Ευχαριστούμε θερμά τους φοιτητές από το τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και τον διδάσκοντά τους Δρ. Κωνσταντίνο Πανάγο για τη χρήσιμη προσφορά σε τηλεκάρτες.

 

Εκ της Διευθύνσεως

 

Ευχαριστήριο σε χορηγούς

 

Ευχαριστούμε θερμά την ΒΛΑΧΑΚΗΣ Α.Π.Ε.Ε., Παραγωγή και Εμπορία Αυγών, για την προσφορά στο Ε.Κ.Κ.Ν. Αυλώνα αυγών.

 

Εκ της Διευθύνσεως

 

Ευχαριστήριο σε χορηγούς

 

Ευχαριστούμε θερμά την ΜΚΟ «Άνθρωποι Αγάπης» για την νέα της επίσκεψη στο Ε.Κ.Κ.Ν. Αυλώνα τον Νοέμβριο 2018 κατά την οποία προσφέρθηκαν στο Κατάστημα χρήματα, τηλεκάρτες, γλυκά, είδη ένδυσης, υπόδησης και ξυρίσματος.

 

Εκ της Διευθύνσεως

 

Ευχαριστήριο σε χορηγούς

 

Ευχαριστούμε θερμά τη Δρ. Φωτεινή Εγγλέζου, Πρόεδρο του Ινστιτούτου Ρητορικών και Επικοινωνιακών Σπουδών Ελλάδος, για την εθελοντική πραγματοποίηση στο Ε.Κ.Κ.Ν. Αυλώνα ενός κύκλου τεσσάρων μαθημάτων Ρητορικής και Ηγεσίας για νέους το φθινόπωρο 2018. Επίσης για τα είδη ένδυσης που έφερε στο Κατάστημα σε κάποιες από τις επισκέψεις της.

 

Εκ της Διευθύνσεως

 

Ευχαριστήρια σε Χορηγούς

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία UNIMAC Α.Ε για την προσφορά της ηλεκτρονικής μπετονιέρας στο κατάστημά μας, συμβάλλοντας στην προσπάθειά μας να βελτιώσουμε τις συνθήκες κράτησης των ανηλίκων –νεαρών κρατουμένων.

Εκ της Διευθύνσεως

 

Ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου-Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρα για τα δέκα (10) αερόθερμα που πρόσφερε για τις ανάγκες των ανήλικων – νεαρών μαθητών κρατουμένων και ήδη τοποθετήθηκαν στις αίθουσες του Δημοτικού- Γυμνασίου και Λυκείου του ΕΚΚΝΑ

Εκ της Διευθύνσεως

 

Ευχαριστούμε θερμά:

  • Το Σύλλογο Συμπαράστασης Κρατουμένων «Ονήσιμο»
  • Την Αδελφότητα «Οσία Ξένη» Διακονία Αποφυλάκισης Απόρων Κρατουμένων « ο Άγιος Ληστής του Γολγοθά»
  • Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου- Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρα.
  • Tον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Εργατικών Κατοικιών Μάνδρας Αττικής
  • Το Χριστιανικό Ίδρυμα Νεότητος «Ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ»
  • Την εταιρεία ΑΓΕΤ Ηρακλής, εργοστάσιο Χαλκίδας μέλος του Ομίλου Lafarge
  • Την εταιρεία,  «ΧΑΛΚΙΣ» Βαβουλιώτης-Γούναρης - Μητάκης Α.Β.Β.Ε.
  • Το εργοστάσιο F.H.L. Κυριακίδης Α.Β.Ε.Ε. Έτοιμων Κονιαμάτων.

Για την ευγενική προσφορά τους σε πλακίδια, κονιάματα και οικοδομικά υλικά για τις ανάγκες ανακαίνισης και συντήρησης του καταστήματός μας.

                                                                            

                                                                             Εκ της Διευθύνσεως

 

Ευχές Πάσχα ΕΚΚΝΑ 2013 4s

Η Θεατρική Ομάδα του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων του Αυλώνα
συμμετέχει
στο 3ο Φεστιβάλ Εφηβικού Θεάτρου

 program efiviko festival final out-10s αντίγραφο

Δείτε ΕΔΩ την ιστοσελίδα της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών Ιδρύματος Ωνάση

Έφηβοι - Πολίτες του κόσμου

17-19 Μαΐου 2013 Μικρή Σκηνή

Μετά το 2ο Φεστιβάλ Εφηβικού Θεάτρου, την άνοιξη του 2012, με ανανεωμένο ενθουσιασμό και έμπνευση η Grasshopper και η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών παρουσιάζουν το 3ο Φεστιβάλ Εφηβικού Θεάτρου: ένα τριήμερο γεμάτο με παραστάσεις που έχουν προκύψει από την ουσιαστική και εντατική συνεργασία θεατρικών ομάδων γυμνασίων, λυκείων αλλά και δήμων με σκηνοθέτες, ηθοποιούς και, για πρώτη φορά, με τρεις δραματουργούς, την Εριφύλλη Λέκκα, τη Γεωργία Μαυραγάνη και τον Λένο Χρηστίδη. Στόχος μας είναι μια υψηλής ποιότητας ελληνική θεατρική γραφή για έφηβους –και όχι μόνο– χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και το ταλέντο της νέας γενιάς, μέσα από την αλληλεπίδρασή μας μαζί τους.

Παράλληλα, αυτή τη χρονιά η Στέγη εγκαινιάζει τη συνεργασία της με το National Theatre του Λονδίνου και το πρόγραμμα Connections. Πρόκειται για μια επιλογή από έργα-αναθέσεις σε καθιερωμένους συγγραφείς που παίχτηκαν το 2012 σε διάφορα σχολεία της Μεγάλης Βρετανίας. Στη Στέγη θα παρουσιαστούν με τη μορφή αναλογίου από εφηβικούς θιάσους της Αθήνας δίνοντας μια διεθνή διάσταση στο φετινό Φεστιβάλ Εφηβικού Θεάτρου.

«Οι σημερινοί έφηβοι θα είναι οι αυριανοί ενήλικες και κληρονόμοι των χαοτικών καταστάσεων που τους αφήνουμε», δηλώνει ο Γιάννης Τσίρος, συγγραφέας του έργου Ελεύθερα ύδατα που παρουσιάζεται στην Εφηβική Σκηνή της Στέγης. Η επιλογή ενός πολιτικού έργου για έφηβους, σε συνδυασμό με το ξεκίνημα μιας καλλιτεχνικής ανταλλαγής με άλλες χώρες και θεσμούς σε μια κρίσιμη για τη χώρα μας συγκυρία, μας ενέπνευσε και τον τίτλο του φετινού φεστιβάλ: Έφηβοι-πολίτες του κόσμου.

Στο φετινό φεστιβάλ περιλαμβάνονται:

•  θεατρικά έργα από το φεστιβάλ εφηβικού θεάτρου Connections του Εθνικού Θεάτρου της Αγγλίας που θα παρουσιαστούν σε μορφή ημισκηνοθετημένης παράστασης
•    θεατρικά έργα γραμμένα από επιλεγμένους Έλληνες θεατρικούς συγγραφείς, μετά από δίμηνα εργαστήρια με τις αντίστοιχες ομάδες που θα τα παρουσιάσουν
•  θεατρικά έργα που ανήκουν στο είδος devised theatre, δηλαδή έργα που προκύπτουν από αυτοσχεδιασμούς και τεχνικές θεατρικής γραφής, και θα τα επιμελείται δραματουργικά ο υπεύθυνος σκηνοθέτης για κάθε ομάδα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους συμμετέχοντες και τα έργα τους, δείτε το συνημμένο .pdf με το αναλυτικό πρόγραμμα, πατώντας εδώ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Παρασκευή 17 Μαΐου 2013
18:00 Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Παλλήνης: Ταξίδι στο Χ
19:00 1ο ΕΠΑΛ Πετρούπολης & 6ο Λύκειο Ιλίου: Ο σοσιαλισμός είναι μεγάλος
20:00 Θεατρική Ομάδα Δήμου Κορωπίου: Οι παππούδες
21:00 9ο Γυμνάσιο Πειραιά: Δελτία (6) Θρανίου

Σάββατο 18 Μαΐου 2013
12:00 Θεατρική Ομάδα του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων του Αυλώνα: Επιστροφή (Η παράσταση πραγματοποιείται στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων του Αυλώνα. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.)
14:00 4ο Γυμνάσιο Παλαιού Φαλήρου: Ποιος παίζει ρε;
15:00 Ομάδα Λεωφόρος: Η Ακρόαση
16:00 2ο Γυμνάσιο Αλίμου: ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥΑΜΠΑΛΙ
17:00 1ο ΕΠΑΛ Πετρούπολης & 6ο Λύκειο Ιλίου: Ο σοσιαλισμός είναι μεγάλος
18:00 Γυμνάσιο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Α’ Αθήνας: Η παράσταση
19:00 14o Λύκειο Περιστερίου: Το τραίνο
20:00 Θεατρική Ομάδα Δήμου Ηλιούπολης «Ταξιδευτές»: Η Ξένη
21:00 43o Λύκειο Αθηνών: Η ζωή δεν είναι εύκολο πράμα
22:00 Θεατρική Ομάδα του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων του Αυλώνα: Προβολή σε βίντεο της παράστασης Επιστροφή
 
Κυριακή 19 Μαΐου 2013
14:00 9ο Γυμνάσιο Πειραιά: Δελτία (6) Θρανίου
15:00 Ομάδα Λεωφόρος: Η Ακρόαση
16:00 4ο Γυμνάσιο Παλαιού Φαλήρου: Ποιος παίζει ρε;
17:00 2ο Γυμνάσιο Αλίμου: ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥΑΜΠΑΛΙ
18:00 Γυμνάσιο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Α’ Αθήνας: Η παράσταση
19:00 43o Λύκειο Αθηνών: Η ζωή δεν είναι εύκολο πράμα
20:00 14o Λύκειο Περιστερίου: Το τραίνο
21:00 Θεατρική Ομάδα Δήμου Ηλιούπολης «Ταξιδευτές»: Η Ξένη

Η διανομή των δελτίων εισόδου θα ξεκινά μισή ώρα πριν από την κάθε παράσταση.

Καλλιτεχνική επιμέλεια, οργάνωση και συντονισμός: Σοφία Βγενοπούλου, Βαγγέλης Κυριακού, Κατερίνα Σκουρλή
Υπεύθυνη εκπαιδευτικού προγράμματος: Μυρτώ Λάβδα
Δραματουργική συνεργασία: Κατερίνα Κωσταντινάκου, Παναγιώτα Κωσταντινάκου
Μουσική επένδυση και σχεδιασμός ήχου: Γιάννης Παπαγκίκας
Σχεδιασμός φωτισμού: Φίλιππος Κουτσαφτής
Ευχαριστούμε την Ελένη Βαρδαβά για τη σκηνογραφική επιμέλεια και την επιλογή κοστουμιών επιλεγμένων παραστάσεων.

?>